Sundoor Firewalk Certification Training          EngWorkshop

 

Datum för nästa utbildning kommer inom kort.

Glödvandring har praktiserats i tusentals år och var ursprungligen något som endast präster och shamaner hade rätt att hålla. Folk reste i dagar för att få delta och uppleva dess transformerande kraft.

Peggy Dylan, grundare av Sundoor, började för över 30 år sedan föra in glödvandringen till västvärlden som ett verktyg i personlig utveckling och kallas därför ofta ”the Mother of the Western Firewalking Movement”.

Sundoor startades 1984 och har sedan dess utbildat tusentals glödvandringsinstruktörer världen över. De senaste 2 åren har Peggy hållit ett fåtal kurser för att utbilda lärare som nu i sin tur har rätt att utbilda nya instruktörer, vi är idag endast 16 Sundoor lärare över hela världen. .
Jag är oerhört glad över att nu kunna erbjuda denna utbildning i Sverige.

Undervisningen sker på engelska och kommer ge dig kompetens, verktyg, stöd och nätverk samt all information du behöver för att framgångsrikt kunna använda glödvandring i ditt arbete med företag, privata grupper eller i andra sammanhang.

Under utbildningen kommer vi att utforska allt; från det praktiska planerandet, olika träslag, hur man bygger en eld, sköter en glödbädd till brandsäkerhet, presentationsteknik och tidsplan för en kurs med glödvandring. Vi kommer att ge dig mycket personlig erfarenhet med elden och guida dig genom processen till att bli den bäst utrustade, självsäkra, kapabla och inspirerande glödvandringsinstruktör du kan vara!

Efter certifiering har du tillstånd att hålla glödvandring samt har fått lära dig övningar som pilbrytning samt hur man böjer armeringsjärn. Du kommer även ha tillgång till vårt exklusiva instruktörs forum som innehåller massor av information, direkta länkar till dina instruktörskollegor, online-support och självklart möjlighet till personlig kontakt med Ana.

Kursen är mycket omfattande och innehåller all information som krävs för en säker glödvandring. För den som önskar lära sig att använda dessa inspirerande verktyg och därmed kunna skapa dynamiska kurser för grupper, finns det ingen bättre utbildning.

Tidigare deltagare har berättat att de under denna 6 dagar långa utbildning fått en stark och personlig relation till elden som i sin tur skapat en djupgående förändring inom dem. Efteråt kände de sig starkare, mer fokuserade och målmedvetna.

Gör något nytt och fantastiskt med ditt liv !

Kursen kommer ske i Ängelsbäcksstrand på den vackra Bjärehalvön i Skåne
Kurskostnad: 2600 USD (reducerat till 2400 USD om anm.avgift på 600 USD betalas)
Kostnad för kost & logi tillkommer.
Platserna är begränsade för att säkerställa personlig uppmärksamhet.
Email: anaolivegren@gmail.com
Phone: +46 (0)709 944 941